Trygge opplevelser - nye regler i Bærum kommune

Bærum Kulturhus følger råd og pålegg fra norske og lokale helsemyndigheter, og gjør alt for at publikum skal være trygge når de besøker Kulturhusets fem scener.

Helsemyndighetene i Norge og Bærum har satt en maksimal grense for publikum på 200 tilviste plasser i saler med fastmonterte seter. Deltakere og arrangører er ikke inkludert i dette antallet.

Det er forbud mot alle innendørs arrangementer uten fast seteplassering i fastmonterte seter.

Munnbind skal brukes innendørs på alle offentlige steder, med unntak for gjester ved serveringssteder.

Publikum skal kunne holde minimum 1 meters avstand, og ved inn- og utslipp vil dere bli ført inn i puljer. Det er ikke mulig å oppholde seg i foajeområdet.

Publikum må kunne smittespores. Dette gjøres ved billettsystemet, hvor hver ordre har kontaktinformasjon. Alle må ha billett.

Etter hver forestilling blir alle kontaktflater i og utenfor salene vasket.

Vi har alle et ansvar for ikke å spre smitte videre. Publikum må også bidra med gode smittevernsrutiner.

Avstand og hygiene

1. Hold avstand til andre, minimum én meter. Personer som bor sammen og faste partnere kan omgås normalt.

2. Vær nøye med håndhygiene. Vask hendene. Hånddesinfeksjon er tilgjengelig.

3. Alle over 12 år skal bruke munnbind.

4. Om man ikke føler seg frisk, kan man ikke være publikum.

5. Se Folkehelseinstituttets nettsider for fakta, råd og tiltak for å begrense smitte

Alle garderober i Bærum Kulturhus og Sandvika Teater vil være stengt.

Følg veiledning fra Kulturhusets vertskap ved inn- og utslipp.

Kulturhusets bar vil ikke selge drikke og snacks i tilknytning til forestillinger, men har åpent for vanlig kafésalg på dagtid.

Det er fortsatt mulig å bestille drikke samtidig med kjøp av billetter på nett, eller telefon 81 51 17 77.

Refusjon av billetter ved sykdom

Ved sykdom eller mistanke om sykdom skal alle være hjemme.

Billetter (eks. serviceavgift) vil bli refundert ved sykdom. Ta kontakt med Kulturhuset på telefon 81 51 17 77 før forestillingen.

Refusjon ved sykdom gjelder kun under gjeldende restriksjoner pålagt av norske helsemyndigheter, og kun før arrangementsdato.

Spørsmål om Kulturhusets koronatiltak

Ved spørsmål om Bærum Kulturhus' koronatiltak, kan Kulturhuset kontaktes på:

tlf. 81 51 17 77 - kulturhuset@baerum.kommune.no