Bærum Kulturhus er stengt til 13. april

Regjeringen har besluttet å innføre strenge nasjonale smitteverntiltak for alle kommunene i Viken. De nye tiltakene som gjelder fra midnatt natt til tirsdag 16. mars til 11. april, er i tråd med kapittel 5A i den nasjonale Covid-19 forskriften.

Dette innebærer nedstengning av fritids- og idrettsaktiviteter for voksne og barn, forbud mot arrangementer, skjenkestopp m.m. Kjøpesenter skal være stengt, med noen unntak som matbutikker, apotek, dyrebutikker og vinmonopol.

Organiserte idrettsaktiviteter og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år som gjennomføres utendørs, så lenge dette skjer i grupper på inntil 10 personer og alle deltakerne kommer fra samme kommune.

- Vi tar Regjeringens beslutning om å skjerpe restriksjonene for kommunene i Viken til etterretning. Antallet sykehusinnleggelser fra Bærum er høyt, og vi opplever press på kapasiteten til å analysere tester. Samtidig er det viktig å bidra til å redusere R-tallet, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog.

Bærum Kulturhus blir med dette helt stengt for publikum frem til og med 12. april. Dette gjelder alle husets fem scener samt kafeen i Kulturhuset.

Publikum med billetter til arrangementer i perioden vil bli kontaktet av oss, og billettene blir refundert. Vi gjør oppmerksom på at dette kan ta noe tid.

Billettkontoret og publikumstelefonen er åpent tirsdag - fredag mellom kl. 11 - 16. I Påskedagene er billettkontoret stengt.