Stengt frem til og med 10. mai

Bærum kommune er underlagt den nasjonale covid-19-forskriftens kapittel 5B. Det er i tillegg vedtatt lokale regler frem til og med 9. mai, som gjør at Kulturhuset er stengt for publikum.

I reglene for Bærum står det blant annet:

Følgende virksomheter og steder skal holde stengt:

Kino, teater, konserthus og lignende.

Andre offentlige steder og virksomheter der det foregår kultur-, underholdnings- eller fritidsaktiviteter som samler mennesker innendørs.

Det er unntak for offentlige steder og virksomheter der det foregår organiserte kultur-, idretts- og fritidsaktiviteter for barn og unge under 20 år, utendørs aktivitet for voksne og organisert trening innendørs og utendørs for toppidrettsutøvere. Det skal ikke pågå aktiviteter for andre på slike steder.

Serveringssteder:

Det er lov med uteservering ved serveringssteder, men dette gjelder ikke serveringsteder på kjøpesentre. Serveringssteder på kjøpesentre skal holde stengt med unntak for take-away.

Det er skjenkestopp.

...

Bærum Kulturhus er med dette fortsatt helt stengt frem til og med  mandag 10. mai. Dette gjelder alle husets fem scener samt kafeen i Kulturhuset.

Publikum med billetter til arrangementer i perioden vil bli kontaktet av oss, og billettene blir refundert. Vi gjør oppmerksom på at dette kan ta noe tid.

Billettkontoret og publikumstelefonen er åpent tirsdag - fredag mellom kl. 11 - 16.

Her kan du lese alle råd og regler for Bærum kommune