Alle forestillinger fra 13. til 30. november er avlyst

Den pågående koronapandemien gjør, at vi for å forhindre smitte, må holde oss hjemme.

Bærum kommune har bestemt at kino, teater, konsertsteder og tilsvarende kultur- og underholdningssteder skal være stengt.

Vedtaket om stenging trer i kraft fredag 13. november kl. 00:01, og vil bli tatt opp til ny vurdering før 1. desember.

Bærum Kulturhus avlyser samtidig alle forestillinger fra fredag 13. til og med 30. november.

Alle med billetter til forestillinger og konsterter i denne perioden vil bli kontaktet av oss, og billettene vil blir refundert.

Hele vedtaket til Bærum kommune fra 11. november kan du lese her: Nye koronaregler i Bærum.

-

Vi håper våre oppsatte konserter og forestillinger fra 1. desember kan gjennomføres som oppsatt, og ber publikum følge med i media og på våre ulike kommunikasjonskanaler.

Velkommen i desember!