Refusjonsgaranti ved avlysning eller flytting av arrangement

Det er trygt å kjøpe billetter – Bærum Kulturhus har refusjonsgaranti.

Koronapandemien gir mye usikkerhet for alle, også når det gjelder kulturarrangementer. Det har vært mange avlysninger og flytting av konserter og forestillinger, og dette gjør det selvsagt vanskelig for publikum å bestemme seg for å kjøpe billetter. Vi i Bærum Kulturhus har refusjonsgaranti ved avlysning eller flytting av forestillinger.

• Dersom et arrangement blir avlyst, vil du få pengene tilbakeført.
  • Dersom ditt arrangement blir flyttet, kan velge mellom billett til ny dato eller få pengene tilbake.
  • Ved avlysning eller flytting av et arrangement, vil alle bli kontaktet om dette via e-post.

Vi følger smittevernsråd og pålegg fra lokale og sentrale helsemyndigheter, og ønsker at publikum skal være trygge når de kommer til oss.

Det betyr blant annet at vi holder avstand til hverandre, har god håndhygiene og at de som er syke holder seg hjemme.

Den pågående koronapandemien gjør at vi har lagt inn et ekstra smitteverntiltak: Er du syk og må holde deg hjemme, refunderer vi billettene dine. Viktig her er at vi blir kontaktet før forestillingen/konserten starter. Da har vi mulighet til å selge billettene til andre.

Belastningen på vårt billettkontor er stor, slik at det kan ta noe tid før refusjonen (billettprisen eks. serviceavgift) blir synlig på din konto.

Velkommen til Bærum Kulturhus!