Alle forestillinger i desember er avlyst

Den pågående koronapandemien gjør at vi, for å forhindre smitte og «redde» julen, i størst mulig grad skal holde oss hjemme.

Bærum Kulturhus avlyser med denne begrunnelsen alle konserter og forestillinger ut 2020.

Publikum med billetter til avlyste forestillinger vil bli kontaktet direkte av oss. Billettene vil bli refundert.

-

Kafeen i Kulturhuset holder åpent tirsdager – fredag, mellom kl. 11 - 16 til lunsj og billettsalg.

-

I disse dager ferdigstiller vi vårt program for våren 2021. Billetter til fantastiske konserter og forestillinger legges fortløpende ut i salg. Følg med på programmet her.

-

Vi planlegger for at våre konserter og forestillinger fra og med januar kan gjennomføres som planlagt, og ber publikum følge med i media og på vår Facebook-side og Instagram-konto.

-

Samtidig benytter vi anledningen til å takke for et svært  annerledes kulturår, og for stor tålmodighet fra vårt publikum. Dere har alle håndtert avlysninger, flyttinger, smitterutiner og beskjeder fra oss på en imponerende god måte. Tusen takk!

-

Håper vi ses snart og velkommen i 2021!