Kaféen åpen, men Kulturhuset stengt for forestillinger

Regjeringen varslet 7. mai at Bærum kommune må fortsette de strenge nasjonale smitteverntiltakene i Covid-19-forskriftens kap. 5B til og med 21. mai 2020.

Formannskapet i Bærum vedtok 8. mai at alle serveringssteder i Bærum kan holde åpent for både ute- og inneservering fra natt til søndag 9. mai. Skjenking er fortsatt ikke tillatt i henhold til Covid-19-forskriftens kap. 5B.

Dette betyr at kafeen i Kulturhuset er åpen fra 11. mai, men at Bærum Kulturhus fortsatt er stengt for publikumsarrangementer ut mai.

---

Publikum med billetter til arrangementer i perioden vil bli kontaktet av oss, og billettene blir refundert. Vi gjør oppmerksom på at dette kan ta noe tid.

Billettkontoret og publikumstelefonen er åpent tirsdag - fredag mellom kl. 11 - 16.

Her kan du lese koronainformasjon fra Bærum kommune.

Her kan du lese alle råd og regler for Bærum kommune